Llicencies Federatives

On obtenir la llicència federativa?

Per aconseguir la llicència federativa cal dirigir-se a qualsevol de les més de 400 entitats federades (centres excursionistes), repartides per tota la geografia catalana, on us gestionaran l'obtenció de la llicència. Per obtenir-la s'ha de ser soci d'una entitat afiliada a la FEEC. Si voleu saber quina entitat excursionista teniu més a prop, demaneu informació a la FEEC o consulteu la pàgina web.

Habilitació de la llicència per la FEDME

L'habilitació de la llicència és la seva validació per part de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME). Abonant la quota corresponent, el posseïdor de la llicència podrà gaudir a més de tots els avantatges de la FEEC, d'aquells que ofereix la FEDME.

 

Com obtenir la llicència federativa des de la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses?

Per tal que la nostra entitat et tramiti la llicencia federativa has de ser soci de l'entitat.

Per fer la tramitació s'han de seguir el següent procediment:

  1. El formulari es per persona. En cas que sigui per un menor d'edat, s'emplenara primer les dades del menor i seguidament les dades del pare, mare o tutor legal. 
  2. Escull la modalitat de llicència en funció de les activitats que sols realitzar a la muntanya.
  3. Omple el formulari de "Sol·licitud de Llicència"
  4. Quan hagis omplert tots els camps selecciona "envia" i automàticament s'obrirà una pantalla del BBVA per tal de fer el pagament per targeta de crèdit o de dèbit
  5. Un cop comprovades les teves dades i el pagament tramitarem la llicència
  6. Quan la teva llicència arribi a l'entitat ens posarem en contacte amb tu per fer-te-la arribar

Per qualsevol dubte o comentari ens podeu enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Sol·licitud de Llicència 


Imprimeix   Correu electrònic