l'Entitat

l'Entitat

Protecció de dades de caràcter personal

La Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses et garanteix la confidencialitat de les teves dades personals. Cap de les dades que ens proporcionis serà compartida amb organitzacions o empreses alienes a nosaltres.

La Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de Caràcter Personal (LOPD).

La Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses et garanteix que totes les dades personals recollides mitjançant els formularis d'aquest web i les facilitades a través de les diferents vies de contractació de serveis, seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

El tractament i gestió d'aquestes dades compleix amb les normes estipulades al Reial Decret 994/1999, de l'11 de Juny, pel qual s'aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal.

Quan facilita les dades personals a través d'aquest web autoritza a la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses per al seu ús i tractament informàtic, amb l'objectiu de facilitar-te informació sobre els seus serveis. En qualsevol moment podràs exercitar el teu dret d'accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació dirigint-te a:

Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Llicències Federatives

text

On som?

Tant important com explicar qui som, és parlar del lloc on ens trobem. La Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses no es pot explicar passant per alt la terra on està arrelada.

La vila de Sant Joan de les Abadesses, al Ripollès, està situada a 775 metres d’altitud. Ocupa el centre d’una vall prepirinenca, travessada pel riu Ter de llarg a llarg i encerclada de muntanyes altes que no arriben a oprimir-la, sinó que li deixen oberts uns horitzons molt amples.

La vegetació, abundant i variada, desplega una rica gamma de matisos. El clima és fred, però sec a l’hivern,  i molt agradable a l’estiu.

La història de la vila va lligada al monestir. Fou fundat l’any 887 pel Comte Guifré el Pilós, que va posar a la seva filla Emma al capdavant.

Al segle XIII es va crear la vila de Sant Joan al redós del seu monestir. La vila antiga segueix un pla geomètric traçat a l’Edat Mitjana segons l’esquema de ciutat romana, té racons plens de caràcter. Al sector modern de la població hi ha carrers folgars, places amb jardins i conjunts urbanístics molt reeixits.

L’activitat industrial, base primordial de la seva economia, no li ha alterat l’aspecte de població històrica i monumental. Els edificis artístics són conservats amb respecte i degudament ambientats.

Ens trobareu a :

 

Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

Carrer Jussà, 4.   Apartat de correus 72

17860 Sant Joan de les Abadesses

Mòbil: 620849954 (Martí)

Correu electrònic:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Fes-te soci

 Les quotes de socis son les següents:

Soci Major (major de 18 anys)            13,20 €
Soci Juvenil (14 a 17 anys)                   9,52 €
Soci Infantil (fins a 13 anys)                 5,12 €
 

Documents

Calendari 2021

Si vols tenir el calendari de les activitats previstes pel 2021 en format pdf, selecciona el següent enllaç: Calendari 2021

 

Llistat d'autors del pessebre al cim del Taga

Selcciona el següent enllaç per veure el llista d'autors: Veure llistat

 

Llistat de misses oficiades al cim del Taga

Relació històrica de les misses oficiades al cim del Taga: Veure llistat

 

Manifest pel lliure i responsable accés a la muntanya

Davant de la pressió que pateix el món excursionista amb la proliferació de normes que dificulten les tradicionals activitats a la muntanya i que en molts casos s'han fet sense consultar el col·lectiu excursionista i sense tenir en compte la nostra llarga tradició en la defensa i divulgació del medi natural, els muntanyencs reunits en el Parc Nacional d'Aigüestortes i Llac de Sant Maurici, d'acord amb els criteris que van impulsar la "Declaració del Tirol" per part de la Unió Internacional d'Associacions d'Alpinisme (UIAA) i el manifest elaborat per tots els estaments que representen el col·lectiu muntanyenc de l'estat espanyol i fet públic amb motiu de l'Any Internacional de les Muntanyes, volem manifestar:

X
Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.