58a Marxa d'Orientació i Regularitat

La Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses organitza la 58a Marxa d’Orientació i Regularitat, puntuable per a la 21aCopa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat (CCMTR) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

El dia 4 de maig es farà el sorteig pels dorsals a les 17:00 hores al local de l'entitat i es penjarà al web de la UE Sant Joan de les Abadesses amb la corresponent taula horària de sortida. La resta de documentació (mapa, Full de Ruta i Dorsal) es lliurarà el mateix dia de la sortida a partir de les 08:00 hores. Mapa: Es lliurarà un mapa a cada participant on s’especificaran tots els controls i punts de pas obligatoris. En tractar-se d’una marxa d’orientació, el camí no hi serà marcat.

Full de Ruta: En el Full de Ruta, que es lliurarà a cada equip, hi figurarà una taula que els controls aniran emplenant per duplicat. També hi constaran les mitjanes parcials de velocitat, així com els temps de descans de cada parada obligatòria, que sempre seran autocontrolats. En el revers 3 del Full de Ruta hi haurà una petita descripció de la situació de cada punt de control i un resum breu d’aquest Reglament. L'equip ha d'estar al complert per tal que el control pugui anotar l'horari de pas al Full de Ruta. Quan un equip acabi la prova haurà d’entregar el Full de Ruta, que serà partit per la meitat i una meitat quedarà per la UE Sant Joan de les Abadesses i l’altra per l’equip participant. Dorsal: Tots els membres de l’equip hauran de portar el dorsal, proveït per l’organització, de forma ben visible.

INFORMACIÓ RECORREGUT
 
El recorregut que us hem preparat per la 58a edició de la Marxa dòrientació, es un itinerari circular amb sortida i arribada a Sant Joan de les Abadesses.

La sortida s’efectuarà des del Parc de l’Estació, just davant de l’antiga estació de ten. Hi ha lloc per aparcar als voltants d’aquesta ubicació. Es començarà a donar la sortida a les 8:00 hores, salvat el cas de força major. Les sortides dels equips seran de minut a minut.

L’organització podrà decidir sobre qualsevol contratemps que pugui esdevenir-se a la sortida: l’endarreriment horari, l’ajornament o fins i tot la suspensió de la Marxa per causes de força major, circumstàncies que seran comunicades a tots els participants amb la major agilitat possible.

 

Imprimeix   Correu electrònic