Recta Final per la 12ª Taga 2040 Evo

 Tot està a punt. Falta menys d’un mes perquè tingui lloc la 12ª edició de la cursa d’alta muntanya Taga 2040 Evo. Les previsions i expectatives no poden ser millors.

Aquest any la cursa serà puntuable per la Copa Catalana de Curses de Muntanya FEEC. Hi ha confirmada l’assistència de Marc Carós (Associació Esportiva Diedre) que, amb 315 punts, lidera el campionat. També han confirmat assistència Roberto Sancho (Associació Esportiva Matxacuca) i Oscar Carrasco (Associació Esportiva Matxacuca) que, amb 196 i 184 punts respectivament, ocupen la tercera i la cinquena posició en la classificació general. Tot està encara per decidir i la Taga 2040 Evo pot decantar la Copa.

En categoria femenina hi ha confirmada l’assistència d’Elisabet Bertran (Espeleo Grup Anoia) i Mª Pilar Rios (Club Excursionista UECAnoia) que, amb 267 i 123 punts respectivament, ocupen el segon i el cinquè lloc en la classificació general. En aquesta categoria hi ha un intens frec a frec entre Elisabet Bertran (2ª general) i Rosa Valls (1ª general) amb només 9 punts d’avantatge respecte la segona.

En aquest moments les inscripcions sobrepassen ja els 300 corredors i esperem tancar inscripcions ben aviat. Aquells que encara no estigueu inscrits podeu fer-ho a la web de la cursa http://www.taga2040.com/

 

 

 

Aquest any la cursa compta amb el suport dels espònsors i col·laboradors habituals: Salomon, Buff, Aresta, Camp IV, Locust, Fibran, Ford Pellicer, Caldo Aneto, Danone, Coca-Cola, Llet Nostra, Bestard, Aigua de Ribes, Galetes Birba, Revista Trail, Llibreria Ulyssus, Editorial Alpina, Ruta del Ferro, Esportiva Aksa, Alpina, Julbo, Pharmaton, Fruites Capdevila, Isdin, Natura i Aventura, Revista Marathon, Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, Ajuntament d’Ogassa, Consell Comarcal del Ripollès, Diputació de Girona, Protecció Civil, Bombers de la Generalitat, Club Triatló Sant Joan, Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Unió de Federacions Esportives de Catalunya. En aquesta edició, a més, s’han afegit nous espònsors i col·laboradors: Joma, Esports Nabes, Lurbel i Comforsa, Marathon Esports, Le Monde des Courses. Hi haurà, per tant, més obsequis pels corredors, sorteigs de material tècnic i molta cursa.

 

Gràcies a Esports Nabes i Joma oferirem una samarreta tècnica per cada corredor, que esperem que us agradi. També està previst regalar un parell de mitjons de la marca Lurbel, concretament el model Aitana, personalitzat amb el logotip de la cursa.

Des de l’organització volem agrair la col·laboració i el suport dels espònsors, col·laboradors i entitats que ens ajudeu i feu possible la cursa. També volem agrair molt especialment i de tot cor a tots aquells santjoanins i santjoanines que, de forma desinteressada i altruista, ens ajudeu a que any rere any puguem realitzar aquesta fantàstica cursa.

Moltes gràcies a tots per ajudar a situar Sant Joan de les Abadesses i la Cursa del Taga com a referent dins el calendari de curses de muntanya.

Podeu trobar allotjaments a Sant Joan de les Abadesses o a Ogassa

 

Equip de Direcció Taga 2040 Evo

www.taga2040.com


Imprimeix   Correu electrònic