Jornades tècniques sobre seguretat en muntanya

Les jornades tècniques sobre seguretat en muntanya i maniobres bàsiques de corda es van portar a terme durant el passat cap de setmana del 11, 12 i 13. Es va escollir aquesta data i aquests continguts per la proximitat de l’època d’estiu que és quan la gran majoria realitzem les nostres activitats de muntanya.

Normalment aquestes activitats no són d’una dificultat tècnica elevada però moltes vegades és recomanable la utilització d’una corda ja sigui per escalar un petit ressalt de roca, assegurar puntualment a una persona que menys experta, realitzar un curt ràpel, progressar per una glacera, etc.

Tots els tallers es van realitzar a la zona de Vallter i en els quals van participar 4 persones.

El curs es va dividir en dues parts; una completament teòrica, que es va realitzar al local de l’entitat i que va fer referència als continguts de la planificació dels itineraris.

Les parts teòrico/pràctiques es realitzaren durant els matins de dissabte i diumenge i gràcies a la gran quantitat de neu acumulada durant l’hivern i la primavera vam poder realitzar totes les pràctiques de glacera sobre terreny nevat.

fotos


Imprimeix   Correu electrònic