Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

El primer intent d’un soci al cim de l’Everest

El soci de la nostra entitat Albert Bosch, ja ha confirmat la logística, el grup i les dates per fer el cim de l´Everest, el últim i més complicats dels 7 cims del projecte que el portarà al sostre dels cinc continents i dels dos pols de la terra.

EVEREST 100% CONFIRMAT

Per fi!!!  Ja tinc la logística, el grup i les dates del Everest 100% confirmats.

El darrer i més complicat dels 7 cims del projecte és el que he tardat més també en tenir-lo totalment coordinat.

Des del mes de març de 2008 estàvem organitzant una expedició espanyola amb companys amb qui hem coincidit en diferents muntanyes.  Però com sempre passa, amb la distància tothom veu les coses molt fàcils i no té problema en comprometre’s.  Però quan el moment de la veritat s’acosta, les excuses (justificades o no), comencen a sortir de sota les pedres, i la penya es va desdint de tot.  Un perquè té uns problemes físics, un altre perquè no ha tancat el tema de patrocini, un tercer per temes de feina, i el darrer perquè ha tingut un nen… El resultat al final és que m’estava quedant més tirat que una ‘colilla’.

Per sort, des que vaig tornar del Mc.Kinley el passat mes de juny, havia començat a treballar amb un ‘Pla B’ juntament amb un company Belga amb qui vaig compartir l’escalada al cim de Nord Amèrica.  I, finalment, el ‘Pla B’ és el que ha estat el bo.  Marxem a l’Everest amb l’amic Belga, ajuntant-nos amb una expedició internacional amb la que compartirem logística i permisos.

La data de sortida de Katmandú serà el 25 de març, per tant haurem de ser allà el 22 o 23, per a tornar a casa a finals de maig o principis de juny.

Com sempre diem:  Fer el cim és un moment, uns breus minuts d’èxtasi.  Però al darrera hi ha moltísim temps de feina, esforç i estrés que no es veu massa, però que és absolutament necessari per a poder assolir l’objectiu.

+ info: http://www.7cims.com

Política de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació a la pàgina de política de galetes.