Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

La UE Sabadell proposa una guia de bones pràctiques ambientals per a excursionistes

La Secció de Natura de la Unió Excursionista de Sabadell (UES) ha engegat una campanya per difondre les bones pràctiques ambientals per a excursionistes.

L’entitat sabadellenca té entre les seves principals raons de ser el foment del coneixement, l’estimació i la defensa del medi natural, per tal de donar exemple a les generacions actuals i futures dels bons hàbits i comportaments a la muntanya, i molt especialment, del respecte a la natura i tot el que s’hi relaciona.

La conservació del patrimoni natural depèn de tothom. Les actituds de respecte envers la fauna, la vegetació, l’aigua de les fonts, el paisatge… són la base d’un excursionisme arrelat al país i bel·ligerant en la salvaguarda de la seva riquesa natural. S’ha de ser conscient que l’acció de tots és important per a la conservació dels nostres boscos i muntanyes., i vol oferir un seguit de consells i recomanacions, tot proposant actituds i maneres de fer que ajuden a avançar no sols pel camí del respecte al medi sinó de la sostenibilitat ecològica.

Per això la UES ha engegat una campanya bones pràctiques ambientals per a excursionistes

Podeu conèixer aquesta iniciativa a través de la Guia de bones pràctiques i del vídeo de la campanya.
Els excursionistes vivim la natura. Qui aprèn a conèixer la natura, la respecta i l’estima. I qui l’estima, la defensa.
 
Informació facilitada per la Unió Excursionista de Sabadell
Política de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació a la pàgina de política de galetes.