Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

Fes el teu Everest!

Amb motiu del 25è aniversari de la primera ascensió catalana a l’Everest (8.848 m) el cap de setmana del 28 i 29 d’agost es durà a terme la iniciativa “Fes el teu Everest!", una proposta organitzada pels membres de l’Expedició Catalana de 1985, per Televisió de Catalunya i per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya i les seves entitats.

Aquesta és una activitat oberta a tothom, excursionistes federats i no federats, membres o no d'entitats excursionistes, que vulguin gaudir d'una ascensió en la mesura de les seves possibilitats i commemorar així una de les fites més importants de l'alpinisme català.

VINE I PARTICIPA!

Fes el teu Everest!

Assoleix un dels 25 cims triats per aquesta celebració. La proposta consisteix en ascendir entre les 10 h del dia 28 d’agost i les 14 h de l’endemà 29, qualsevol dels 25 cims triats per les entitats excursionistes d’arreu de Catalunya.

Per la seva banda, Televisió de Catalunya farà connexions en directe de l’ascensió a 2 o 3 cims del llistat. Amb posterioritat, a la tardor, es farà un acte institucional de cloenda d'aquesta commemoració on podran assitir-hi totes les persones que hagin participat d'aquesta celebració.

Com participar-hi?

Les persones interessades en participar els propers 28 i 29 d'agost en la celebració dels 25 anys de la primera ascensió catalana a l'Everest han de seguir el següent procediment:

  • Omplir la inscripció adjunta i enviar-la per correu electrònic abans del dijous 26 d'agost a les 17 h a l'entitat coordinadora de l'ascensió al cim triat (vegeu llistat annex).
  • Descarregar i omplir la butlleta de validació per tal de validar-la el dia de l'ascensió a la balisa que hi haurà al cim. Cal guardar la butlleta amb la marca de la pinça del cim.
  • Per últim, cal omplir el formulari d'aquest web entre el 28 d'agost i el 5 de setembre, ambdós inclosos.

També es pot fer l'ascensió per lliure en els dies i horaris previstos. En aquest cas, cal descarregar la butlleta de validació, validar-la el dia de l'ascensió a la balisa dell cim corresponent, i després omplir el formulari d'aquest web abans del dia 3 de setembre.

A la comarca del Ripollès els companys de Ripoll i de Planoles pujaran al Puigmal i els de Pardines al Taga.

Font: FEEC

Política de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació a la pàgina de política de galetes.