Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

Dia trist

Aquest passat 12 de juliol quedarà gravat per tots el membres de la Unió Excursionista. Dos dels membres de l'actual junta han patit un accident mentre feien una travessa els Alps. Desgraciadament el nostre amic i company Esteve Martinez ha mort.

En Guillem Ferrer ha sortit ferit lleu i esperem que en les properes hores pugui arribar a Sant Joan.

Volem agraïr totes les mostres de suport que hem rebut.

http://www.naciodigital.cat/elripolles/noticia/18440/santjoani/esteve/martinez/mor/allau/montblanc

"Ara és el moment de les típiques frases com ha mort fent el que més li agradava i aquestes coses, i? L’Esteve no volia morir i no es mereixia morir. Els que hem tingut la grandíssima sort de compartir algun moment amb ell no ho podem arribar a entendre.

Am tu hem passat grans moments, a la muntanya i a qualsevol altre lloc. La teva dedicació a l’entitat ha estat total, els 4 anys que vas estar de vice president vas treballar de valent, vas potenciar el renaixement del Pla d’Estrtàngol, vas fer gran la Taga 2040 evo, ... en aquesta legislatura havies seguit fent una de les coses més importants i més agraïdes, la formació.  Però el que sempre ens quedarà de tu és que sempre hi eres, en qualsevol moment i per qualsevol cosa sempre podíem comptar amb tu.

Ens vas ensenyar a molts a anar a la muntanya amb seguretat, a gaudir-la, conscients de la seva mala llet, i ara ens acabes de donar la lliçó més dura, això no pot acabar aquí.

El teu bon humor, la teva energia, el teu sentit comú, ... en definitiva, tu, ens vas donar el suport que necessitàvem en els moments clau.

Sempre i eres i continuaràs sent-hi, siguis a on siguis hi continuaràs sent-hi."

 

 

Política de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació a la pàgina de política de galetes.