Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

Sortida Esmorzar 2014

Excel·lent mati el que hem tingut a la sortida esmorzar del passat diumenge 16 de març. El matí s’aixecà sense cap núvol i unes perspectives de sol que finalment vàrem veure en les nostres pells hores més tard, quan la vermellor feia presència als nostres rostres i braços; la crema protectora que no ens vàrem posar!!

Unes vuitanta persones començarem a caminar sobre les nou del matí, desprès de fer-nos una foto de grup a l’absis del monestir. La marxa va transcórrer sense entrebancs i a un ritme que tothom pogués seguir en grup.

La sortida de Sant Joan pel pont, GR1 fins a la Serra del Cadell, creuar el rec del Salomó, el rec de Torrenteres, la Ginebrosa, can Bernat, el torrent de la Pudor, l’esmorzar a can Janola, can Llop i finalment arribats a la ruta del Ferro resseguir la mateixa fins a Sant Joan.

Poc més de vuit quilòmetres varen acabar tornant-nos a Sant Joan. 

Agrair als participants la seva assistència i donar les gràcies als que varen col·laborar a l’esmorzar.

 

Política de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació a la pàgina de política de galetes.