Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

Viu l'Emmona

Volem engegar un projecte totalment innovador que impliqui als participants i a tots els santjoanins i santjoanines.

L’Emmona ja és un referent en les proves d’ultraresistència del país i de l’estat espanyol i des de l’organització vetllem any rere any perquè aquest reconeixement continuï a escala internacional.

És per aquest motiu que per a l’edició d’aquest any demanem l’ajuda dels vilatans i vilatanes per a proposar-los una col·laboració no coneguda al món de les proves esportives: que acullin un dels participants de l’Emmona a casa seva perquè pugui descansar abans i després d’aquesta dura prova amb els veïns i veïnes de la vila. 

  • Vols conviure amb un/a participant de l’Emmona?
  • Vols conèixer la seva alimentació?
  • Vols saber quins són els seus hàbits abans d’aquestes dures proves?

A través d’aquests arguments, els organitzadors pretenen despertar l’interès dels santjoanins i santjoanines vers aquest esport i els seus participants.

A través d’aquesta iniciativa es busca un grau de connexió màxima entre l’atleta i el poble, generositat, intercanvi d’experiències i històries de persones. Estem convençuts que aquesta experiència no pot deixar indiferent a cap dels que participin en aquesta “aventura”, ni al corredor ni al santjoaní o santjoanina.

Ets corredor i vols participar d'aquesta aventura? 

 
Vols conèixer que hi ha darrera un gran esportista?
 
 
“Que un poble com Sant Joan sigui pioner en aquest àmbit és una de les millors campanyes de comunicació que pot fer un poble i la seva gent, pensem que és una bona oportunitat per conèixer més a fons els amants d’aquest dur esport i que ells descobreixin les nostres arrels i els nostres valors”
Política de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació a la pàgina de política de galetes.