Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

El nou carnet federatiu de la FEEC per al 2022

Carnet2021La Federació d’Entitats Excursionistes de Cataluny (FEEC) ha iniciat la nova temporada de carnets per al 2022, amb el nou pla de carnets i assegurances per als federats, aprovat  a l’Assemblea General Extraordinària celebrada a la Sénia el passat dissabte 28 de novembre. Totes aquelles persones que hi estiguin interessades es poden adreçar a qualsevol de les entitats federades per donar-se d’alta.

Cal tenir en compte que la validesa del carnet federatiu del 2021 expira el 31 de desembre de 2021. A més, per tal de permetre actualitzar el sistema informàtic, l’1 de desembre serà l‘últim dia per poder tramitar llicències per al 2021. El carnet federatiu per al 2022 començarà a ser vàlid l’1 de gener, encara que s’hagi expedit abans.

 
La llicència federativa 2022 manté preus 

La llicència federativa torna a arribar amb novetats aquest any. Una de les importants és que després de diferents anys de mantenir el preu congelat aquest 2022 la llicència federativa com a conseqüència de l’augment important que es preveu per a l’IPC i l’IPS (índex de preus sanitaris) patirà una lleugera pujada del 5% del seu preu en algunes modalitats pel que fa només a la part de l’assegurança.

El president de la FEEC, Jordi Merino, ha explicat que s’està treballant intensament amb l’empresa encarregada de les assegurances per a poder aquest 2022 presentar una modalitat de llicència per a joves d’entre 18 i 25 anys. De moment aquesta llicència encara no ha estat aprovada i s’espera poder anunciar durant el primer quatrimestre del 2022, tot i que Merino no ha pogut assegurar que es pugui tirar endavant aquest mateix any.

L’assegurança de la FEEC però segueix presentant millores i per aquest 2022 s’inclouen noves cobertures per als federats. Així aquest 2022 queden incloses

Aspectes destacables

- Queden incloses les rutes o itineraris de muntanya equipats amb cordes.

- Queda inclosa l'escalada en cascades de gel.

- Queda inclosa la mossegada d'animals en el medi natural.

- Servei d'assistència telefònica psicològica als familiars en cas de traspàs.

- Ampliació del capital de repatriació de cossos, Espanya: 6.000€ i estranger a 12.000€

- Queden coberts els accidents soferts pels federats en activitats de protecció del medi ambient lligades al medi natural, com ara neteja de la naturalesa, recollida de deixalles i escombraries amb l'exclusió d'ús de qualsevol mena de maquinària. A càrrec de la FEEC o de qualsevol dels seus clubs, entitats i federats.

- Queden coberts els accidents soferts pels federats en els treballs de millora, senyalització i neteja de camins, senders, vies ferrades, accessos a refugis, amb l’exclusió d'ús de qualsevol mena de maquinària. A càrrec de la FEEC o de qualsevol dels seus clubs, entitats i federats

- Queden coberts els accidents soferts pels federats en els rocòdroms, boulders i tirolines mòbils.

- Queden coberts els accidents soferts pels federats en els cursos esportius i de formació organitzats per la FEEC a través de l'ECAM o per qualsevol dels seus clubs i entitats. -

Queda coberta la realització del camí de Sant Jaume (Camino de Santiago), sempre que se circuli per pista no asfaltada o per carreteres asfaltades de caràcter local i comarcal, estant exclosa la circulació per carreteres provincials i nacionals

 
APP de la llicència federativa

Descarrega gratuïtament l’App de la FEEC i porta la llicència federativa sempre a sobre

Android Google Play

IOS app Store

 
Política de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació a la pàgina de política de galetes.