Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

I Vol d'Àguiles - classificacions i imatges

Aquest passat dissabte 9 de Juliol vam celebrar la primera edició de la cursa d'obstacles a la que hem anomenat "Vol d'Àguiles". Vam comptar amb 103 participants repartits en dues categories: les Àguiles Reials i les Àguiles Comunes; així com més de 30 col·laboradors a qui estem agraïts pel suport i l'ajuda.

També voldríem fer menció a l'Ajuntament de Sant Joan, el Grup Fotogràfic Abadesses (GFA), Protecció Civil, Motoclub Abadesses, Èlite Fitness Ripollès, Pirinat i GR-Experience; entitats i empreses col·laboradores que han ajudat a que aquesta primera edició prengués forma.

Finalment, us compartim el podi i classificació a les diferents categories així com un enllaç on podreu veure la jornada en imatges gràcies als companys del Grup Fotogràfic Abadesses i als voluntaris.

Resultats
Podi Àguiles Reials
Podi Àguiles Comuns

Classificació general Àguiles Reials
Classificació general Àguiles Comuns

Galeria de fotos
Galeria Vol d'Àguiles

foto guanyadors

Política de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació a la pàgina de política de galetes.