Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

Divendres, acte d'homenatge a Albert Bosch

Desprès d’aconseguir acabar el seu projecte dels 7 cims, ha arribat l’hora dels reconeixements.

Serà aquest divendres 18 de juny a les 19:30 a la sala de plens de l’ajuntament amb  un acte organitzat pel consistori i les tres entitats esportives amb les quals està vinculat: el Club Triatló Sant Joan de les Abadesses, el Moto Club Abadesses i la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses.

A l'homenatge hi assistiran l’alcalde i els presidents de les tres entitats que faran entrega d'un record de la gesta d'Albert Bosch.

Precisament la setmana passada l'aventurer i empresari va rebre el diploma del Ministeri de Turisme que acredita que va coronar el cim de l'Everest. Una certificació que s'uneix a la de Elizabeth  Hawley, coneguda com la “notària de l'Himalaia” i que s'encarrega oficiosament de validar els ascensos a les principals muntanyes de la serralada.

Política de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació a la pàgina de política de galetes.