Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

la "Setdellonga" torna el diumenge 11 de juliol a Vilallonga de Ter

El dia 11 de juliol se celebrarà la segona edició de “LA SETDELLONGA”, organitzada per l'ajuntament de Vilallonga de Ter i amb la col·laboració del Grup de Muntanya de la Vall de Camprodon. 

La "Setdellonga" és una marxa de resistència de 39 km, amb sortida i arribada a Vilallonga de Ter i que proposa un recorregut pels 7 nuclis que formen part del municipi de Vilallonga de Ter, Tregurà, El Catllar, Llebró, la Roca, Can Huguet, Abella i la mateixa Vilallonga de Ter.

El traçat de la cursa permet gaudir dels paisatges més bells de la població tot descobrint els racons més emblemàtics.

Tot l’itinerari estarà senyalitzat i l’organització ha previst 8 avituallaments, que inclouen des de l’esmorzar fins al dinar. 

La sortida serà el diumenge 11 de juliol des de les 6h fins a les 7h del matí (hora límit), de davant de l’ajuntament de Vilallonga de Ter. 

INSCRIPCIÓ
Data límit: Pel banc fins al 8 de juliol
Núm. compte: BBVA 0182.3138.61.0010005977
 
Preu:
Federats: 20 €
No federats: 25 €
(inclou obsequi per a tots els participants)
 
Cal fer un ingrés per a cada participant i enviar-ho per fax al núm. 972 74 11 06, indicant el nom i cognom i un telèfon de contacte.
 
Per obtenir la tarja de control s’ha de presentar el rebut bancari a la sortida de l’Ajuntament de Vilallonga de Ter o en el briefing.
 
Més informació: www.vilallongadeter.cat, Tlf. 972 74 04 06
 

Per consultar el tríptic de la II "Setdellonga" cliqueu http://www.valldecamprodon.org/shared/media/522.pdf
 

Política de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació a la pàgina de política de galetes.