Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

Èxit a la primera edició del Trail de l’Emmona

A les 17:00h del dissabte 24 de juliol s’ha estrenat aquesta nova competició de resistència. En aquesta primera edició han estat 87, 6 dones i 81 homes, els que s’han presentat a la sortida.

La prova ha estat liderada de cap a peus per tres corredors de la comarca, en Jordi Martín de Campdevànol i els ripollesos Marc Caros i Dani Ballesteros, tots ells de l’Associació Esportiva Diedre.

Fins a Ripoll s’ha format un grupet de 7 corredors entre els quals destacava la presencia del Sant Joaní Enric Carreras. A partir de Ripoll domini clar i absolut dels tres integrants del Diedre que han arribat a Sant Joan amb un temps de 14:11:12. El quart classificat ha estat Josep Maria Cabanas que ha entrat amb un temps de 15:20:55.

Els tres guanyadors en el moment d'arribar a Sant Joan

L’Enric Carreras ha entrat amb un temps final de 16:49:13 i en la setena posició. L’altre corredor de la població, en Miquel Palomeras, ha entrat amb un temps de 22:12:17.

En fèmines la carrera ha estat dominada en tot moment per la manresana Marta Prat de l’equip  Vèrticrunners. el seu temps final ha estat de 18:27:39. La segona participant en arribar ha estat la Mariona Massanes (Club Natació Banyoles) amb un temps de 20:22:47 i la tercera ha estat Natàlia Legey (Club Excursionista Anoia) amb un temps de 22:22:14.

En total han acabat la prova 54 participants i hi ha hagut 33 abandonaments. Aquest alt nombre d’abandonaments demostra la dificultat de la prova.

Cal destacar l’increïble esforç de tots els participants, els que han acabat i els que han hagut de plegar a mig recorregut. També destacar el paper d’en Lluís Tuneu i en Joaquim Verdalet, que tot i estar fora de temps, han volgut acabar la prova amb un temps final de 25:54:05

En Lluís i en Joaquim, a Coll de Jou i a l'arribada

A tots els que heu participat: Felicitats i fins l’any que ve!!

Classificacions

Política de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació a la pàgina de política de galetes.