Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

Ja hem celebrat la primera edició del trail de l’Emmona!

Ha estat un gran esforç, primer per part de totes les persones que hi han col·laborat d’una o altre manera, i segon pels participants que s’hi ha deixat gotes de suor i patiment pel dur trajecte, però creiem que tot plegat ha valgut la pena.

Un total de 87 corredors i corredores es presentaven a la sortida amb diferents objectius personals, però amb un de comú, finalitzar el trail. La prova consistia a recórrer quasi 104 quilòmetres en menys de 24 hores i amb un desnivell acumulat de poc més de 10.000 metres.

Hi havia controls de pas, avituallaments líquids, sòlids i un grup humà desplegat per garantir la seguretat en tot el recorregut; des de l’organització amb gent obrint i senyalitzant el camí, feina fosca però importantíssima, organitzant controls, avituallaments, recollint cintes i cartells de senyalització i tancant trams; Mossos d’Esquadra, Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja i moltes persones vetllant pel correcte desenvolupament del trail.

Al tancament a les cinc de la tarda a la plaça de l’Abadia, havien finalitzat la prova, dins l’horari establert, un total de 54 corredors i corredores, havent 33 abandonaments. Un trail exigent en quilometratge al qual s’havia d’arribar en un estat de forma òptim, doncs el desnivell era considerable.

Hem intentat fer-ho el millor que podem i creiem que en general la prova va funcionar molt bé, hi ha coses a millorar, retocar o simplement a canviar, però entre tots ho podem fer possible, intentarem millorar amb l’ajuda de tots i aconseguir que el trail de l’Emmona sigui un referent en tot el territori.

A tots vosaltres, col·laboradors, personal sanitari, forces de l’ordre, voluntaris de diferents entitats, però sobretot als 87 corredors i corredores que amb el seu esforç han fet possible que aquesta primera edició ja sigui història,

MOLTES GRÀCIES!

UNIÓ EXCURSIONISTA DE SANT JOAN DE LES ABADESSES

Política de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació a la pàgina de política de galetes.